Advokatfirman Lawcom Fryklund AB

Hallands län

Information

Advokatfirman Lawcom Fryklund AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Advokatfirman Lawcom Fryklund AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokatfirman Lawcom Fryklund AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokatfirman Lawcom Fryklund AB har haft sedan 2002-02-04. Advokatfirman Lawcom Fryklund AB har funnits sedan och 2002-02-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokatfirman Lawcom Fryklund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0340-656275.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Advokatfirman Lawcom Fryklund AB Privat, ej börsnoterat.

Advokatfirman Lawcom Fryklund AB har idag 556620-8988 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokatfirman Lawcom Fryklund AB

Bolaget skall bedriva juridisk och ekonomisk rådgivning åt allmänheten samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Advokatfirman Lawcom Fryklund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fryklund, Lars Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Claes Peder som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jansson, Sven Olov Ragnar som är född 1949 och har titeln Revisor, .