Samuelsson & Co Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Samuelsson & Co Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Samuelsson & Co Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Samuelsson & Co Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Samuelsson & Co Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-11-05. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Samuelsson & Co Aktiebolag ska trivas.

I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Samuelsson & Co Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18.

Idag är Samuelsson & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Samuelsson & Co Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Samuelsson & Co Aktiebolag är Samuelsson, Claes Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Catrin som är född 1968 och har titeln Suppleant, Thörneby, Leif Daniel som är född 1977 och har titeln Revisor, Rosén, Johan som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Samuelsson & Co Aktiebolag har 556633-7175 som sitt organisationsnummer.