Teknolab Sverige AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Teknolab Sverige AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Teknolab Sverige AB är ett av dem. Statusen för Teknolab Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Teknolab Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-22. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som Teknolab Sverige AB ska trivas.

Teknolab Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-09. I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, agentur- coh kursverksamhet inom kemi, marknadsföring, försäljning samt produktion av laboratorieutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teknolab Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23.

Idag är Teknolab Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Teknolab Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-568660.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Farstad, Tone -Frankplads, Jon Ola -Junggren, Camilla Margareta -Trones, Roger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Teknolab Sverige AB är Junggren, Camilla Margareta som är född 1968 och har titeln VD, Junggren, Camilla Margareta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Farstad, Tone som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Frankplads, Jon Ola som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Trones, Roger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln RevisorProverum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Teknolab Sverige AB har 556634-2522 som sitt organisationsnummer.