Securenet IT Sverige Aktiebolag

Hallands län

Information

556636-0987 är organisationsnummer för bolaget Securenet IT Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Securenet IT Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Securenet IT Sverige Aktiebolag finns i.

Securenet IT Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-12-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Securenet IT Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Securenet IT Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Securenet IT Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Securenet IT Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-7018753 eller genom brev på följande adress:
Ringlav. 6, 435 39, Mölnlycke

Bolaget skall bedriva datakonsult- och säljverksamhet inom informationsteknik, såsom säkerhet, programmering, systemering, internet, hemsidor, utbildning, E-handel och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Securenet IT Sverige Aktiebolag och det är Larsen, Bert Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schön, Daniel Sebastian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ecke Larsen, Rebecca Irma Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Schön, Kurt Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Heijel, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor