L Johansson Fastighetsvärderingar AB

Hallands län

Information

L Johansson Fastighetsvärderingar AB är ett bolag som finns i Kungsbacka. I L Johansson Fastighetsvärderingar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Gunnar som är född 1978 och har titeln VD, Johansson, Lars Gunnar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bo Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Anna Maria som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Evy Lill-Britt som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Anders Daniel som är född 1948 och har titeln RevisorViskadalens Revisionsbyrå Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L Johansson Fastighetsvärderingar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå L Johansson Fastighetsvärderingar AB på telefon 0300-77035.

Bolaget skall biträda fastighetsägare som avstår mark för allmänt ändamål av expropriativ karaktär och därmed förenlig verksamhet.

Idag är L Johansson Fastighetsvärderingar AB av bolagstypen Aktiebolag.

L Johansson Fastighetsvärderingar AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

L Johansson Fastighetsvärderingar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-10 och L Johansson Fastighetsvärderingar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L Johansson Fastighetsvärderingar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Bo Lennart -Johansson, Evy Lill-Britt -Johansson, Lars Gunnar

L Johansson Fastighetsvärderingar AB har 556638-8186 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.