Retro Electric AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel, import och export, agentur- verksamhet med elektroniska varor avseende hushålls- och hår- vårdsartiklar, idka konsulttjänster inom elektronikområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Retro Electric AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Retro Electric AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2003-10-10 så skapades Retro Electric AB och företaget är har F-skattsedel Retro Electric AB har haft det sedan 2003-12-04.

Retro Electric AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-12-04

556648-6964 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Retro Electric AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Retro Electric AB så går det att nå dem via telefon på 0300-567370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Retro Electric AB är Pettersson, Jan Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettersson, Lars Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Pettersson, Lars Göran som är född 1962 och har titeln Delgivningsbar person, Carlsson, Kjell Göran som är född 1954 och har titeln Revisor, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .