Gottskärs Livs Aktiebolag

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är livsmedelsbutik och därmed förenlig verksamhet, jämte kapital och fastighetsförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gottskärs Livs Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Gottskärs Livs Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2003-10-24 så skapades Gottskärs Livs Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gottskärs Livs Aktiebolag har haft det sedan 2003-10-30.

Gottskärs Livs Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-06

556649-2277 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Gottskärs Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Gottskärs Livs Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0300-60010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gottskärs Livs Aktiebolag är Rudh, Eva Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sipari, Arne Kalevi som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sipari, Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Proverum Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Elken, Björn Lars Arnold som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .