ABURDUR Agri AB

Hallands län

Information

556650-8155 är organisationsnummer för verksamheten ABURDUR Agri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABURDUR Agri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som ABURDUR Agri AB finns i.

ABURDUR Agri AB har varit registrerat sedan 2003-10-23 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ABURDUR Agri AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ABURDUR Agri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABURDUR Agri AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med ABURDUR Agri AB så kan ni göra det på telefon genom 0300-37240 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av gödningsmedel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABURDUR Agri AB och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,