Trendgrossisten AB

Hallands län

Information

Trendgrossisten AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Trendgrossisten AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trendgrossisten AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Trendgrossisten AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Trendgrossisten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-75503.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Trendgrossisten AB Privat, ej börsnoterat.

Trendgrossisten AB har idag 556651-5648 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael är den som för stunden ansvarar för Trendgrossisten AB

Bolaget skall bedriva försäljning av krukor, vaser, blomlådor, blomsterkort och inredningsprodukter till blomster- och inredningsbutiker, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Trendgrossisten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .