El golfvagn i Kullavik AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och El golfvagn i Kullavik AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och El golfvagn i Kullavik AB är ett av dem. Statusen för El golfvagn i Kullavik AB är att Bolaget är aktivt.

El golfvagn i Kullavik AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-24. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som El golfvagn i Kullavik AB ska trivas.

El golfvagn i Kullavik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av sportutrustning samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El golfvagn i Kullavik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är El golfvagn i Kullavik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med El golfvagn i Kullavik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-932304.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med El golfvagn i Kullavik AB är Svenson, Claes Wilhelm som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Muskantor, Allan Peter som är född 1942 och har titeln Suppleant, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

El golfvagn i Kullavik AB har 556654-4911 som sitt organisationsnummer.