PSR Förvaltning AB

Hallands län

Information

556656-6278 är organisationsnummer för företaget PSR Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PSR Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som PSR Förvaltning AB finns i.

PSR Förvaltning AB har varit registrerat sedan 2004-02-26 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för PSR Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-26.

PSR Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PSR Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PSR Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0300-562030 eller genom brev på följande adress:
Tölöleden 2, 434 39, Kungsbacka

Bolaget skall själv eller genom dotterbolag bedriva handel inom motor- och motorfordonsbranschen samt utöva verkstadsrörelse, äga och förvalta värdepapper och annan fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PSR Förvaltning AB och det är Nilsson, Bo Staffan som är född 1965 och har titeln VD, Nilsson, Bo Staffan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Gustav Arvid som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Selfors, Peter Olav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hofréus, Sven Patric som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor