Manganas Design AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Manganas Design AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Manganas Design AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Manganas Design AB är momsregistrerat sedan2004-03-11 och har organisationsnummer 556656-6351.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-7836825 alternativt besöka eller skicka post till Manganas Design AB på följande adress S. Larmg. 2, 411 16, Göteborg.

Manganas Design AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-03-11.

I Manganas Design AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Magassa, Lina Maria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Manganas, Johan Ilias som är född 1959 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med skor, kläder och accessoarer samt annan därmed förenlig verksamhet.