Lasses Entreprenad i Frillesås AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva maskinentreprenader inom bygg och anläggning. Åkeriverksamhet med transporter för bygg och anläggning. Transport av oljor. Handel med grus, berg och jord. Entreprenad inom fastighetsstädning. Äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lasses Entreprenad i Frillesås AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Lasses Entreprenad i Frillesås AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2004-03-22 så skapades Lasses Entreprenad i Frillesås AB och verksamheten är har F-skattsedel Lasses Entreprenad i Frillesås AB har haft det sedan 2004-08-09.

Lasses Entreprenad i Frillesås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556658-1954 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsbacka.

Just nu är Lasses Entreprenad i Frillesås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Lasses Entreprenad i Frillesås AB så går det att nå dem via telefon på 070-8662180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lasses Entreprenad i Frillesås AB är Gustavsson, Lars Anders Ingemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Åsa Hilda som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .