Progressio AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Progressio AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Progressio AB är ett av dem. Statusen för Progressio AB är att Bolaget är aktivt.

Progressio AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-26. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som Progressio AB ska trivas.

Progressio AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva kapitalförvaltning bland annat genom att äga aktier i onoterade bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Progressio AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är Progressio AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Progressio AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0340-656897.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Progressio AB är Wendt, Jacob Fredrik Einar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fogelström, Bengt Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendt, Lena Inger Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Progressio AB har 556658-4354 som sitt organisationsnummer.