Sea Center i Göteborg Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Sea Center i Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Sea Center i Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sea Center i Göteborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sea Center i Göteborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-20. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som Sea Center i Göteborg Aktiebolag ska trivas.

I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med båtar och båt- tillbehör samt uthyrning och charter av båtar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sea Center i Göteborg Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sea Center i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Sea Center i Göteborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sea Center i Göteborg Aktiebolag är Robertsson, Lars Harald som är född 1962 och har titeln VD, Robertsson, Lars Harald som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Elisabeth Dagny som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, John Peder Gunnar som är född 1962 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Sea Center i Göteborg Aktiebolag har 556660-7478 som sitt organisationsnummer.