Seab Marine Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Seab Marine Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Seab Marine Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Seab Marine Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Seab Marine Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-27. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Seab Marine Aktiebolag ska trivas.

Seab Marine Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av utrustning till den marina marknaden samt till fordonsindustrin, bedriva konsultverksamhet inom elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Seab Marine Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Seab Marine Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Seab Marine Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4104066.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Seab Marine Aktiebolag är Jansson, Sven Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Margareta Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ganelius, Truls Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Seab Marine Aktiebolag har 556664-3820 som sitt organisationsnummer.