North Retail i Göteborg AB

Hallands län

Information

I Kungsbacka finns det ett Aktiebolag som heter North Retail i Göteborg AB. Det finns flera företag som liknar North Retail i Göteborg AB i Hallands län. Kungsbacka är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

North Retail i Göteborg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-10-21 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2004-09-13 så har North Retail i Göteborg AB varit registrerat. Idag är North Retail i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med North Retail i Göteborg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bäckstensg. 9, 431 49, Mölndal. Vi ni istället prata med North Retail i Göteborg AB så kan ni göra det på 031-7067170.

Bolaget skall bedriva butiks-, agentur- och distributörsverksamhet inom konfektionbsbranschen samt bedriva båtcharter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindman, John Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindman Säw, Ninna Boel Ulrika som är född 1961 och har titeln Suppleant, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

North Retail i Göteborg AB har 556666-2010 som sitt organisationsnummer.