Frilletrans AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Frilletrans AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Frilletrans AB är ett av dem. Statusen för Frilletrans AB är att Bolaget är aktivt.

Frilletrans AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-21. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där bolaget finns i jobbar för att bolag som Frilletrans AB ska trivas.

Frilletrans AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25. I Kungsbacka så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva lastbilsåkeri och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frilletrans AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25.

Idag är Frilletrans AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Frilletrans AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2991334.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Frilletrans AB är Persson, Fredrik Niclas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Maria som är född 1983 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor, .

Frilletrans AB har 556666-7324 som sitt organisationsnummer.