Power Capital Society AB

Hallands län

Information

Power Capital Society AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Power Capital Society AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Power Capital Society AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Power Capital Society AB har haft sedan 2005-02-09. Power Capital Society AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Power Capital Society AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5936123.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Power Capital Society AB Privat, ej börsnoterat.

Power Capital Society AB har idag 556666-8736 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Power Capital Society AB

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att generera optimal avkatsning genom finansiella placeringar i noga utvalda segment med global inriktning och stor riskspridning samt därmed förenlig verksamhet.

I Power Capital Society AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Jan Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunell, Jan Erik som är född 1935 och har titeln Suppleant, Malmros, Erik Christer som är född 1946 och har titeln Revisor, Bengtsson & Malmros Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .