Handelshuset Notis AB

Hallands län

Information

Handelshuset Notis AB är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Handelshuset Notis AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelshuset Notis AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-10-14.

Handelshuset Notis AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-10-01. Men sedan 2004-10-14 så har Handelshuset Notis AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till DALVINDSGATAN 3, 434 34, Kungsbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelshuset Notis AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0708-141320.

Kungsbacka arbetar för att företag som Handelshuset Notis AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Handelshuset Notis AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva marknadsföring och försäljning av snabbmat, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Handelshuset Notis AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelshuset Notis AB och det är följande personer, Lindström, Johan Martin som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Nordenman, Ulf Robert Stensson som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenman, Eva Maria Cecilia som är född 1973 och har titeln Suppleant, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Handelshuset Notis AB är 556667-4130.