Svendsen Förvaltnings AB

Hallands län

Information

Svendsen Förvaltnings AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Svendsen Förvaltnings AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svendsen Förvaltnings AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Svendsen Förvaltnings AB har haft sedan 2005-01-20. Svendsen Förvaltnings AB har funnits sedan och 2005-01-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Svendsen Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Roparebacken 46, 456 31, Kungshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0523-30011.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Svendsen Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

Svendsen Förvaltnings AB har idag 556667-5244 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Svendsen Förvaltnings AB

Bolaget skall idka handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Svendsen Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svendsen, Allan Cederström som är född 1953 och har titeln VD, Svendsen, Allan Cederström som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svendsen, Inger Katrin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .