Holm Group AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med petroleumprodukter, konsultverksamhet inom redovisning, ledarskap och företagsorganisation. Utbildning, utveckling, rådgivningsverksamhet samt bemanning och personaluthyrning ionom ovanstående områden. Äga och förvalta fast och lös egendom, fastighetsförvaltning, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Holm Group AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Holm Group AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2004-11-05 så skapades Holm Group AB och bolaget är har F-skattsedel Holm Group AB har haft det sedan 2005-09-01.

Holm Group AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-16

556670-0224 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Holm Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Holm Group AB så går det att nå dem via telefon på 0300-17911 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Holm Group AB är Holm, Thomas Imre som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Eva Gunilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .