NRG Motor AB

Hallands län

Information

NRG Motor AB är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som NRG Motor AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

NRG Motor AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-09.

NRG Motor AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-12-16. Men sedan 2005-02-09 så har NRG Motor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Berghagav. 3, 429 42, Särö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NRG Motor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7357680.

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som NRG Motor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NRG Motor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med motorfordon, typ skotrar och och liknande samt med dess tillhörande produkter. Bolaget skall även idka värdepappershandel och med ovan nämnda verksamheter därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NRG Motor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NRG Motor AB och det är följande personer, Nilsson, Carl Mats Rickard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Glittmark, Lars Sune som är född 1960 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för NRG Motor AB är 556672-5080.