Ljus & Fägring AB

Hallands län

Information

556673-7531 är organisationsnummer för bolaget Ljus & Fägring AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljus & Fägring AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Ljus & Fägring AB finns i.

Ljus & Fägring AB har varit registrerat sedan 2005-01-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljus & Fägring AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

Ljus & Fägring AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljus & Fägring AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ljus & Fägring AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3820021 eller genom brev på följande adress:
Linnég. 3, 413 04, Göteborg

Bolaget skall bedriva butikshandel, internethandel, konsultationstjänster samt abonnemangstjänster inom heminredning och presentartiklar, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljus & Fägring AB och det är Munksten, Kjell Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brandenburg Munksten, Eva-Britt som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandenburg, Marianne Ingegerd som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Carl Joacim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,