ACTS AB

Hallands län

Information

ACTS AB är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som ACTS AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ACTS AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-03-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strandpromenaden 9, 452 30, Strömstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ACTS AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0525-66030.

Kungsbacka arbetar för att företag som ACTS AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ACTS AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva verksamhet inom fastigheter, hälsa och media.

Firmatecknare för ACTS AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ACTS AB och det är följande personer, Jonsson, Per Werner Torben som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Jonsson, Carl Werner som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Espejord, AnnKristin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, BDO Nordic Strömstad AB som är född och har titeln Revisor, Sörensson, Rolf Philip som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för ACTS AB är 556677-7818.