Exaltia AB

Hallands län

Information

Exaltia AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Exaltia AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Exaltia AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Exaltia AB har haft sedan 2005-06-23. Exaltia AB har funnits sedan och 2005-06-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Exaltia AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Häcklehagsv. 61, 439 93, Onsala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8819478.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Exaltia AB Privat, ej börsnoterat.

Exaltia AB har idag 556679-9630 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Exaltia AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla konsulttjänster inom IT,verksamhetsutveckling och projektledning, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Exaltia AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Riegnell, Bert Anders Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Anna Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hegmo, Anders Dan Axel som är född 1964 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .