ODERLAND Webbhotell AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns ODERLAND Webbhotell AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. ODERLAND Webbhotell AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

ODERLAND Webbhotell AB är momsregistrerat sedan2005-09-15 och har organisationsnummer 556680-8746.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0300-33791 alternativt besöka eller skicka post till ODERLAND Webbhotell AB på följande adress Sättarev. 3, 434 37, Kungsbacka.

ODERLAND Webbhotell AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-15.

I ODERLAND Webbhotell AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Oderland, Ingvar Karl-Eric som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bildbyråverksamhet, driva webbhotell och designcenter, designa hemsidor, sälja domännamn samt tillhandahålla utrymme för hemsidor samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.