Vindaloo AB

Hallands län

Information

556685-6208 är organisationsnummer för företaget Vindaloo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vindaloo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Vindaloo AB finns i.

Vindaloo AB har varit registrerat sedan 2005-09-12 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vindaloo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-29.

Vindaloo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vindaloo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vindaloo AB så kan ni göra det på telefon genom 0340-656571 eller genom brev på följande adress:
Fimmerstadsv. 14, 439 53, Åsa

Konsultverksamhet inom ekonomi och redovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med Vindaloo AB och det är Boklund, Tom Krister som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boklund, Agneta Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Boklund, Claes Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,