Sten och Trähus i Onsala AB

Hallands län

Information

Sten och Trähus i Onsala AB är ett företag som finns i Kungsbacka. I Sten och Trähus i Onsala AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lönner, Lars Evert Pontus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönner, Jane Anna Maria som är född 1989 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sten och Trähus i Onsala AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sten och Trähus i Onsala AB på telefon 073-3964900.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sten och Trähus i Onsala AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sten och Trähus i Onsala AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sten och Trähus i Onsala AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-28 och Sten och Trähus i Onsala AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sten och Trähus i Onsala AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sten och Trähus i Onsala AB har 556689-0629 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.