Veteranpoolen AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Veteranpoolen AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Veteranpoolen AB är ett av dem. Statusen för Veteranpoolen AB är att Bolaget är aktivt.

Veteranpoolen AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-03. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Veteranpoolen AB ska trivas.

Veteranpoolen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av personal och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Veteranpoolen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Veteranpoolen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Veteranpoolen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-70724.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Veteranpoolen AB är Erlandsson, Ingrid som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Tore Mats-Erik som är född 1950 och har titeln Suppleant, Bergman, Anders Olof Ansgarius som är född 1944 och har titeln Revisor, A2 Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Veteranpoolen AB har 556689-3466 som sitt organisationsnummer.