Svensk Armering och Betong Service AB

Hallands län

Information

Svensk Armering och Betong Service AB är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Svensk Armering och Betong Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rönnbom, Magnus Sebastian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paulsson, Johan Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Sven Olof Gösta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svensk Armering och Betong Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svensk Armering och Betong Service AB på telefon 070-8118463.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsverksamhet företrädesvis betong och armeringsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svensk Armering och Betong Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svensk Armering och Betong Service AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svensk Armering och Betong Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-01 och Svensk Armering och Betong Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svensk Armering och Betong Service AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Svensk Armering och Betong Service AB har 556689-3987 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.