Maijken & Co AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Maijken & Co AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Maijken & Co AB är ett av dem. Statusen för Maijken & Co AB är att Bolaget är aktivt.

Maijken & Co AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-21. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Maijken & Co AB ska trivas.

Maijken & Co AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultation inom marknadsföring, kommunikation och projektledning samt tillhandahålla översättningstjänster. Vidare ska bolaget bedriva försäljning av IT-relaterade system och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maijken & Co AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-10.

Idag är Maijken & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Maijken & Co AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Maijken & Co AB är Härdner, Maria Anneli som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Härdner, Jonas Ulf Gösta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Blohmé, Anders Gunnar som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Maijken & Co AB har 556690-8066 som sitt organisationsnummer.