Redecorate i Sverige AB

Hallands län

Information

Redecorate i Sverige AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Redecorate i Sverige AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Redecorate i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Redecorate i Sverige AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Redecorate i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till OLOF ASKLUNDS GATA 14, 421 30, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0734-038220.

Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Redecorate i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Redecorate i Sverige AB har idag 556693-4302 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Redecorate i Sverige AB

Bolaget skall bygga, renovera, dekorera, förädla och förvalta bostäder och lokaler för försäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Redecorate i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Glittmark, Lars Sune som är född 1960 och har titeln VD, Glittmark, Lars Sune som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kylebäck, Stefan Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .