Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering)

Hallands län

Information

Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) är ett av många bolag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-11.

Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-12-15. Men sedan 2006-05-11 så har Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bolshedens Industriv. 28, 427 50, Billdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7113600.

Kungsbacka arbetar för att bolag som Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, detaljhandel samt transport av mat, catering och kursverksamhet, konsultationer inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) och det är följande personer, Hamberger, Helena Birgitta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberger, Pär Axel som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bernåker, Bernt Anders Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kitchenwiz AB (Katjas Kök & Catering) är 556693-8972.