Järvenpää Consulting AB

Hallands län

Information

Järvenpää Consulting AB är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Järvenpää Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Järvenpää, Jarmo Johannes som är född 1952 och har titeln VD, Järvenpää, Jarmo Johannes som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Järvenpää, Gerd Carin Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Schultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Järvenpää Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Järvenpää Consulting AB på telefon 073-4416363.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT, design och management, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Järvenpää Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Järvenpää Consulting AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Järvenpää Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och Järvenpää Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Järvenpää Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Järvenpää Consulting AB har 556696-3301 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.