I T Byggservice AB

Hallands län

Information

556696-8516 är organisationsnummer för företaget I T Byggservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I T Byggservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som I T Byggservice AB finns i.

I T Byggservice AB har varit registrerat sedan 2006-01-17 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för I T Byggservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

I T Byggservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för I T Byggservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med I T Byggservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0300-23151 eller genom brev på följande adress:
Posta-Johans v. 7, 434 97, Kungsbacka

Bolaget skall renovera och bygga hus, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med I T Byggservice AB och det är Johansson, Nils Anders Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ingvarson, Tony Mikael Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarson, Maria Gunilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Marita Irene som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hermansson, Johan Tommy som är född 1974 och har titeln Revisor, Revisionstjänst Falkenberg AB som är född och har titeln Revisor