Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag

Hallands län

Information

Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandoff, Annika Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandoff, Lars Joachim som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag på telefon 0300-12060.

Föremålet för bolagets verksamhet är bedriva handel av möbler, tyger och heminredningsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-30 och Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Atmosfär Inredning & Design i Kungsbacka Aktiebolag har 556699-1971 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.