Göteborgs orbitalsvets & rengasinstallation AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Göteborgs orbitalsvets & rengasinstallation AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungsbacka här finns det många olika Aktiebolag. Göteborgs orbitalsvets & rengasinstallation AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Kungsbacka jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Göteborgs orbitalsvets & rengasinstallation AB är momsregistrerat sedan2006-05-11 och har organisationsnummer 556699-6137.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-4445552 alternativt besöka eller skicka post till Göteborgs orbitalsvets & rengasinstallation AB på följande adress Göteborgsv. 3, 431 30, Mölndal.

Göteborgs orbitalsvets & rengasinstallation AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-11.

I Göteborgs orbitalsvets & rengasinstallation AB så sitter följande personer i styrelsen: , Löfwander, Bo Mikael som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörläggeri- och VVS-verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.