Morten Olsson Konferens AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva drift av konferens- och hotellanläggningar, skapa event och engagemang jämte driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Morten Olsson Konferens AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsbacka så är Morten Olsson Konferens AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Kungsbacka arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsbacka och i Hallands län. Redan 2006-03-31 så skapades Morten Olsson Konferens AB och företaget är har F-skattsedel Morten Olsson Konferens AB har haft det sedan 2006-06-03.

Morten Olsson Konferens AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-03

556701-0409 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsbacka.

Just nu är Morten Olsson Konferens AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Morten Olsson Konferens AB så går det att nå dem via telefon på 0300-39575 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Morten Olsson Konferens AB är Olsson, Nils Folke Mårten som är född 1960 och har titeln VD, Olsson, Nils Folke Mårten som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sikström Johansson, Ingegerd Cecilia som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .