BAQU Bamboo Quality AB

Hallands län

Information

BAQU Bamboo Quality AB är ett av många verksamheter som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som BAQU Bamboo Quality AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BAQU Bamboo Quality AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-10-26.

BAQU Bamboo Quality AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-08-18. Men sedan 2006-10-26 så har BAQU Bamboo Quality AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skogabov. 8, 439 63, Frillesås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BAQU Bamboo Quality AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungsbacka arbetar för att verksamheter som BAQU Bamboo Quality AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BAQU Bamboo Quality AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget ska bedriva handel med byggnadsmaterial, import och export av byggnadsmaterial, handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BAQU Bamboo Quality AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BAQU Bamboo Quality AB och det är följande personer, Andrén, John Ove Morgan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Ingrid Lena Annika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BAQU Bamboo Quality AB är 556709-0195.