Ulf Hugosson Åkeri AB

Hallands län

Information

Ulf Hugosson Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som Ulf Hugosson Åkeri AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ulf Hugosson Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-23.

Ulf Hugosson Åkeri AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-09-25. Men sedan 2006-11-23 så har Ulf Hugosson Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nordhagens v. 4, 434 96, Kungsbacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ulf Hugosson Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7407002.

Kungsbacka arbetar för att bolag som Ulf Hugosson Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ulf Hugosson Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ulf Hugosson Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ulf Hugosson Åkeri AB och det är följande personer, Hugosson, Ulf Esbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hugosson, Anna Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Olof Magnus som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ulf Hugosson Åkeri AB är 556711-7238.