Tok Frakt AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Tok Frakt AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tok Frakt AB är ett av dem. Statusen för Tok Frakt AB är att Bolaget är aktivt.

Tok Frakt AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tok Frakt AB ska trivas.

Tok Frakt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget verksamhet ska vara att distribuera gods och paket med budil samt rengöring av fast och lös egendom exempelvis klotter- sanering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tok Frakt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Tok Frakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Tok Frakt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-73588.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Tok Frakt AB är Olander, Oskar Fritjof som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kotsofski, Daniel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Torberntsson, Timmy Tobias som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Tunefjord, Owe Gerhard Christian som är född 1962 och har titeln Suppleant, Maxén, Olof Sören som är född 1960 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor.

Tok Frakt AB har 556713-1536 som sitt organisationsnummer.