Metallbaren AB

Hallands län

Information

Metallbaren AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Kungsbacka som är den kommunen där Metallbaren AB finns. I Kungsbacka så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Metallbaren AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Metallbaren AB har haft sedan 2007-01-11. Metallbaren AB har funnits sedan och 2007-01-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Metallbaren AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Smultronbacken 140, 523 92, Timmele men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0300-18951.

Kungsbacka arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Metallbaren AB Privat, ej börsnoterat.

Metallbaren AB har idag 556715-7002 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Metallbaren AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra metallegoarbeten såsom borrning, svarvning och svetsning även maskinreparationer av allmänt mekaniskt slag samt därmed förenlig verksamhet.

I Metallbaren AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Rolf Jerker som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Anette Elisabeth Martina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .