Oljekonsulten i Vallda AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Oljekonsulten i Vallda AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Oljekonsulten i Vallda AB är ett av dem. Statusen för Oljekonsulten i Vallda AB är att Bolaget är aktivt.

Oljekonsulten i Vallda AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-24. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Oljekonsulten i Vallda AB ska trivas.

Oljekonsulten i Vallda AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Kungsbacka så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom petroleum- branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Oljekonsulten i Vallda AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är Oljekonsulten i Vallda AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Oljekonsulten i Vallda AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0300-20814.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Oljekonsulten i Vallda AB är Eriksson, Kent Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Ann-Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Oljekonsulten i Vallda AB har 556716-3786 som sitt organisationsnummer.