Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB

Hallands län

Information

Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB är ett bolag som finns i Kungsbacka. I Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ståhl Jostrand, Linda Maria som är född 1974 och har titeln VD, Jostrand, Bo Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl Jostrand, Linda Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Blohmé, Anders Gunnar som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB på telefon 070-9781590.

Utveckling av sälj- och marknadsfunktionerna inom alla typer av säljande företag och på konsultbasis.

Idag är Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-14 och Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Extractor Sälj- & Marknadskonsult AB har 556716-7464 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.