Hammarsten & Brywe Medical AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungsbacka och Hammarsten & Brywe Medical AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Hammarsten & Brywe Medical AB är ett av dem. Statusen för Hammarsten & Brywe Medical AB är att Bolaget är aktivt.

Hammarsten & Brywe Medical AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-04. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Kungsbacka där företaget finns i jobbar för att företag som Hammarsten & Brywe Medical AB ska trivas.

Hammarsten & Brywe Medical AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14. I Kungsbacka så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara medicinsk konsultation och behandling i vid bemärkelse, innefattande bland annat företagshälsovård, vaccinering, medicinsk analys-innovation-utveckling samt sjukgymnastik i alla dess former, bolaget äger även rätt att äga och handla med fastigheter och värdepapper samt i allt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hammarsten & Brywe Medical AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17.

Idag är Hammarsten & Brywe Medical AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungsbacka.

Vill man komma i kontakt med Hammarsten & Brywe Medical AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hammarsten & Brywe Medical AB är Hammarsten, Jan Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brywe Hammarsten, Eva Maria C som är född 1964 och har titeln Suppleant, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Hammarsten & Brywe Medical AB har 556716-7746 som sitt organisationsnummer.