B2C Badshopen AB

Hallands län

Information

B2C Badshopen AB är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I B2C Badshopen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zackrisson, Ralf Jörgen som är född 1970 och har titeln VD, Zackrisson, Ralf Jörgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Eva Lotta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ekstrand, Mats Greger som är född 1966 och har titeln Revisor, ERA Revisorer AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med B2C Badshopen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B2C Badshopen AB på telefon 0340-80300.

Föremålet för bolagets verksamhet är import och försäljning inom bad, dusch och sanitet, import och försäljning av konfektion, samt handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är B2C Badshopen AB av bolagstypen Aktiebolag.

B2C Badshopen AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B2C Badshopen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och B2C Badshopen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B2C Badshopen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

B2C Badshopen AB har 556720-7971 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.