Avaio AB

Hallands län

Information

556721-2351 är organisationsnummer för verksamheten Avaio AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Avaio AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsbacka som är den kommunen som Avaio AB finns i.

Avaio AB har varit registrerat sedan 2007-01-20 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Avaio AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-27.

Avaio AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsbacka som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Avaio AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Avaio AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-772170 eller genom brev på följande adress:
Kronhusg. 11, 411 05, Göteborg

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva systemutveckling och hantera förvaltningsuppdrag inom IT samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Avaio AB och det är Johansson, Hans Jörgen som är född 1970 och har titeln Extern VD, Fredman, Ulf Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ferm, Per-Anders Jakob som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarin, Johan Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars-Inge Christer som är född 1968 och har titeln Revisor, KåBeA Revision AB som är född och har titeln Revisor