Cormel AB

Hallands län

Information

Cormel AB är en verksamhet som finns i Kungsbacka. I Cormel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Martin Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Olofsson, Jennie Eva T som är född 1969 och har titeln Suppleant, Waern, Carl Fredrik Johan Gustav som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cormel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Cormel AB på telefon 070-2138558.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva teknisk konsultation och produktutveckling inom verkstadsindustrin, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Cormel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Cormel AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Kungsbacka arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Cormel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-11 och Cormel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cormel AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Cormel AB har 556733-0716 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.