JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära)

Hallands län

Information

JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) är ett av många företag som finns i Kungsbacka. Det är nämligen den kommunen som JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-07-30.

JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-07-02. Men sedan 2007-07-30 så har JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mariag. 12, 414 71, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-147659.

Kungsbacka arbetar för att företag som JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig versamhet.

Firmatecknare för JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) och det är följande personer, Karlsson, Roger Uno Joakim som är född 1970 och har titeln VD, Karlsson, Roger Uno Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Adéle Carina Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & redovisning AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JUR FOOD Aktiebolag (Coop Nära) är 556733-4205.